TARINANI

Vuosia tunsin olevani prosessissa. Matkalla jonnekin. Niinpä vuoden 2014 aloitin uuden muistikirjan kanssa, jonka ensimmäiselle sivulle kirjoitin "minun näkyni". Sitä lähdin etsimään ja kyselemään. Lopulta kokonaisuus alkoi hahmottua. Langanpäät vetäytyivät yhteen, kietoutuivat ja langan punainen väri alkoi vahvistua. Minusta tuli yhteisövalmentaja. 

Olen pohjakoulutukseltani nuorisotyöntekijä ja teinkin työtä seurakunnassa kymmenisen vuotta. Sen jälkeen työskentelin seitsemän vuotta järjestökentällä. Lisäksi toinen "työni" on nuoresta lähtien ollut vastuunkanto kotiseurakunnassani, yhteisöllisyyden synnyttämisessä sekä luottamustehtävissä. 

Olen kouluttautunut fokusoiden erityisesti valmennuksen, työnohjauksen ja yhteisöjen kehittämisen saralla. Olen Mestarivalmentaja, sertifioitu MCID Professional Coach sekä sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach. Parhaillaan kouluttaudun ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi. 

Työssäni valmennan laaja-alaisesti niin yhteisöjä, yksilöitä, yrityksiä, kuin toimijoita julkisella puolella sekä kolmannella sektorilla. 

Seurakuntakentällä erikoisosaamiseni ja näkyni on olla mukana siinä työssä, joka auttaa kirkkoja ja seurakuntia kohtaamaan ympäristön ja kulttuurin muutoksen, suhteessa johtajuuteen ja yhteisöllisyyteen. Toimintakulttuurimme vaatii niin työntekijöiden, kuin seurakuntalaisten identiteetin muutosta, uudenlaista vastuunjakoa ja paluuta toimintakulttuuriin jossa ymmärretään, että jokaisella on seurakunnan rakennukseksi tarkoitettuja omanlaisiaan lahjoja ja annettavaa yhteiseksi hyväksi. Haluan olla auttamassa seurakuntia löytämään uudelleen toimintatavan, jossa seurakuntalaisten potentiaali pääsee valloilleen ja he toimivat rinnakkain yhdessä rintamassa työntekijöiden kanssa.  

TYÖKOKEMUS

Yrittäjä, yhteisövalmentaja

Kaikuluotain valmennus

2017 - 

Perhetyön koordinaattori

Uusi Verso / Tampereen seurakunnat

2022 -

MCID Professional Coach

MCID Oy

2017 -

Yksilövalmentaja

Aamos Group Oy

2021 - 2021

Yhteisövalmentaja ja vapaaehtoiskouluttaja

Sley ry. 

2016-2017

Yhteisökoordinaattori

Hengen uudistus kirkossamme ry. 2016-2017

KOULUTUS

Työnohjaaja koulutuksessa

Stepbystep, 2021 -

Sertifioitu 

MCID Professional Coach

MCID Oy, 2019

Sertifioitu 

MCID Team Coach

MCID Oy, 2018

Sertifioitu 

Tiimiakatemia® Team Coach

Tiimiakatemia Global, 2017

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto

Tampereen ammattikorkeakoulu, 2016

MCID Mestarivalmentaja, valmentavan johtajuuden ja tiimivalmentamisen valmennusohjelma

Tiimiakatemia Global, 2016