TARINANI

Vuosia tunsin olevani prosessissa. Matkalla jonnekin. Niinpä vuoden 2014 aloitin uuden muistikirjan kanssa, jonka ensimmäiselle sivulle kirjoitin "minun näkyni". Sitä lähdin etsimään ja kyselemään. Lopulta kokonaisuus alkoi hahmottua. Langanpäät vetäytyivät yhteen, kietoutuivat ja langan punainen väri alkoi vahvistua. Minusta tuli yhteisövalmentaja. 

Olen pohjakoulutukseltani nuorisotyöntekijä ja teinkin työtä seurakunnassa kymmenisen vuotta. Sen jälkeen työskentelin seitsemän vuotta järjestökentällä. Lisäksi toinen "työni" on nuoresta lähtien ollut vastuunkanto kotiseurakunnassani, yhteisöllisyyden synnyttämisessä sekä luottamustehtävissä. 

Olen kouluttautunut fokusoiden erityisesti valmennuksen, työnohjauksen ja yhteisöjen kehittämisen saralla. Olen Ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), Mestarivalmentaja, sertifioitu MCID Professional Coach sekä sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach

Työssäni valmennan laaja-alaisesti niin yhteisöjä, yksilöitä, yrityksiä, kuin toimijoita julkisella puolella sekä kolmannella sektorilla. 

Erikoisosaamiseni ja näkyni on olla mukana siinä työssä, joka auttaa kohtaamaan ympäristön ja kulttuurin muutoksen, suhteessa johtajuuteen ja yhteisöllisyyteen. Haastan tutkimaan eri osapuolten identiteettiä ja kasvattamaan omaa kykyä nähdä ja ymmärtää monimutkaista kokonaisuutta ihmisten välillä. Haluan olla auttamassa sellaisen toimintatavan löytämisessä, jossa jokaisen potentiaali pääsee valloilleen ja ihmiset toimivat rinnakkain yhdessä rintamassa.

TYÖKOKEMUS

Yrittäjä, yhteisövalmentaja, työnohjaaja (STOry)

Kaikuluotain valmennus

2017 - 

Koordinaattori

Uusi Verso / Tampereen seurakunnat

2022 -

MCID Professional Coach

MCID Oy

2017 - 2022

Yksilövalmentaja

Aamos Group Oy

2021 - 2021

Yhteisövalmentaja ja vapaaehtoiskouluttaja

Sley ry. 

2016-2017

Yhteisökoordinaattori

Hengen uudistus kirkossamme ry. 2016-2017

KOULUTUS

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry)

Stepbystep, 2023

Sertifioitu 

MCID Professional Coach

MCID Oy, 2019

Sertifioitu 

MCID Team Coach

MCID Oy, 2018

Sertifioitu 

Tiimiakatemia® Team Coach

Tiimiakatemia Global, 2017

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tampereen ammattikorkeakoulu, 2016

MCID Mestarivalmentaja, valmentavan johtajuuden ja tiimivalmentamisen valmennusohjelma

Tiimiakatemia Global, 2016