SUOSITTELEMME

Pauliina Kittilä

Luova suunnittelija, tiedottaja Petrus församling

Marika on edelläkävijä ja rautainen ammattilainen, joka kerta toisensa jälkeen yllättää terävyydellään ja älykkyydellään. Valmentajana hänellä on ihmeellinen kyky nähdä pintaa syvemmälle ja poimia esiin juuri oikeat havainnot oikeaan aikaan. Hän ei pelkää kyseenalaistaa ja haastaa, mutta omaa valtavan tunneälykkyyden, joka herättää luottamuksen niin yksilössä kuin yhteisössä. Marikaan on helppoa luottaa, koska tietää että valmennettavan onnistuminen on aina keskiössä. Aitoudellaan ja rehellisyydellään hän myös johtaa vahvasti oman esimerkin kautta.

Olen kokenut sekä henkilökohtaisesti että organisaatiotasolla, kuinka Marikan valmennus nostaa prosessin tai tiimin seuraavalle tasolle!

Jurrien Den Hollander

Personal coach, marriage counselor and pastor in Netherlands

I recommend Marika for her quality of working with people and groups. Marika has very high level of insight into people and group processes. She knows how to apply theoretical models for the benefit of any group. Besides that, Marika is very well able to coach a group for success in improving communication and reaching goals. As a person Marika is very friendly and patient and knows exactly when to say the right words. 

Mikko Oikarinen

Kirkkoherra, Lempäälän seurakunta

"Hän haastaa, kyseenalaistaa ja koettelee olemassaolevaa. Niin moni muukin meistä, mutta kuinka moni kykenee samaan aikaan rakentamaan yhteyttä ihmisten välille, saamaan ihmisestä kaikkein parhaimman esille ja löytämään heidän kanssaan uuden, luovan ratkaisun. Hän on tämä pahuksen lahjakas nainen, Marika. Ottaisin töihin milloin vain. "

Jose Turunen

Kehitysjohtaja, International Operations MCID Oy

"Olen tehnyt yhteistyötä Marikan kanssa Suomessa ja Hollannissa organisaatioiden valmentamisessa. Marika on osoittautunut luotettavaksi, älykkääksi ja aikaansaavaksi yhteistyökumppaniksi. Kun tulokset ratkaisevat, Marika on varma valinta."

Asiakkaiden palautetta

Herkkyyttä ja kauneutta, valoa ja pimeyttä. Kärsivällisyyttä ja kysymyksiä. Topakkuutta ja etäisyyttä. Kuuntelemista ja kannustamista. Positiivista piiskaamista ja totuuden ääntä. Luottamuksen herättävää, vaikka kokeilisi heikkoa jäätä. Niistä on Marika tehty. (ja paljosta muusta)

Marikalla on luotettavan asiantuntijan ote tekemiseen.

Vankka ja varma valmentaja.

Marika on persoonaltaan lähestyttävä ja ystävällinen. Valmentajana hänellä on kyky hahmottaa tiimin sisäistä elämää ja prosessia. Hänen valmentajuutensa vahvuus näkyy prosessin johtamisessa. Kuinka katsoa tiimiä tavalla, jossa säilyttää uskon, luottamuksen ja rakkauden tiimin sisäisiin mahdollisuuksiin onnistua. Marikan toiminta ja esimerkki sinnikkyydestä ja sisukkuudesta näyttää suuntaa omassa elämässäni, kiitos.

Hänen hiljaisuutensa on siinä mielessä harhaanjohtavaa, että hän tekee tarkkoja havaintoja ja veitsenteräviä analyysejä prosessin aikana. Hänellä on lämmin ja elämää ymmärtävä sydän. Aito ihminen. 

Marika on valmentaja, joka omaa vahvan teoriapohjan josta ammentaa. Hienoa on Marikan kyky visualisoida asiat ymmärrettävästi.